Navigation Menu+

Fordobbel dine chancer for at score når du er i byen

Har du svært ved at score når du er i byen, så skal du vide du ikke er den eneste. Der er rigtig mange mænd som har det svært ved at score og senere se kvinden igen.

Vi har lavet denne lille guide til dig som gerne vil forbedre dine chancer for at hive en kvinde direkte med hjem fra en festlig bytur med dine venner. Husk at du altid kan stille spørgsmål til artiklen længere nede.

 

1. Gå ikke i byen for at score

Lad vær med at sætte dig selv op til at i aften skal du bare have en med hjem. Gå hellere ud fra at du bare skal have en sjov aften med dine venner.

Hvis pigerne får færden af at du bare er ude på at score, så er de hurtigt væk og videre. De skal bare tro du er der for at have det sjovt og nyde selskabet med dine venner.

2. Gør noget ud af dig selv

Det går altså ikke at tage i byen uden at gøre lidt ud af sig selv. Tag noget pænt og enkelt tøj på, ofte er en skjorte et par fede jeans og et par smarte sko rigeligt.

Sæt altid håret og barber dig grundigt. Ikke noget med små skægstubbe eller andet. Læs eventuelt denne guide til valg af barbermaskine, og hvad du skal være opmærksom på når du køber.

mantime3. Hav altid en lækker parfume på

Parfume er ligeledes et must, på mantime.dk kan du læse en god guide til hvad du bør vælge og hvilke parfumer der passer til hvilke behov.

Til en normal arbejdsdag bør du vælge en parfume der er let og frisk, men til en bytur må du gerne vælge en parfume som der er lidt mere skarp og direkte i sin duft.

4. Smalltalk med pigerne

Er du først kommet i snak med en pige, så lad være med at være ham den klistrede der bare bliver hængende alt for længe. Snak kort og om nogle simple emner som alle kan forholde sig til her og nu.

Submit a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *