Navigation Menu+

Trænger du til ny computer?

Det er efterhånden blevet sværere at finde et hjem uden en computer, end et hjem med computer, og mange har endda flere forskellige computer.
I dag er en computer jo ikke bare en computer.

For det første findes der både bærbare, Mac og Pc’er. For ikke at nævne tablets og smartphones. For det andet er der jo væsentlig forskel på computere. du kan få dem tilpasset præcist efter hvad dit behov er, f.eks er der forskel på om du skal bruge den til arbejde eller til at spille på, og selvfølgelig også hvilket slags arbejde der skal laves på den.

Skal du bruge den til at spille på og skal den kunne klare alle de nye spil der udkommer næsten dagligt i vores tid, så skal du have en kraftig en, med vægt på et godt grafikkort og en masse RAM. Derudover skal man jævnligt opgradere den, for at kunne følge med udviklingen.

Skal du lave arbejde på den, hvor du skal bruge grafiske programmer, så skal du lægge vægt på de samme ting, som med en computer du skal spille på.

Skal du lave arbejde på den som hovedsageligt består af regnskabsprogrammer og tekstprogrammer, så kan du slække en del på kravene. Det er faktisk noget stort set alle computere på markedet i dag kan klare, og derfor kan du gå specifikt efter prisen, og ikke indholdet i computeren.

computer2Personligt handler jeg altid hos Føniks computer, de har flere afdelinger og en webshop. Jeg synes at deres priser er fornuftige, sammenlignet med andre butikker, og de giver samtidig en god service. Hos dem er det også muligt at bestille lige præcis den computer som du ønsker dig. Det er nærmest kun din fantasi der sætter grænsen for hvad du kan få i den butik.

Du kan også i flere tilfælde falde over et godt tilbud i Aldi. Ja det er en dagligvarebutik, men engang imellem dukker der nogle gode tilbud på computere op hos dem. Man skal dog være sikker på at det er lige præcis den computer du vil have, fordi deres serviceniveau kan f.eks ikke sammenlignes med Føniks.

Submit a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *