Navigation Menu+

Gamle huse mangler tit isolering

Bor du i et gammelt hus og har hårdt træ som gulv, så er der stor sandsynlighed for at du trænger til at få isoleret dine gulve.

En gulvisolering vil ikke alene sørge for at der ikke er fodkoldt mere, det vil også sørge for at barbere din varmeregning godt ned. Du vil blive overrasket over hvor meget der rent faktisk er at spare i energi, ved at få isoleret sine gulve. Op til 25 procent af din varme forsvinder grundet manglende gulvisolering. Selvfølgelig er der forskel fra hus til hus på, hvor meget der forsvinder den vej, men er der tit fodkoldt hos dig eller er dit hus gammelt, så er det højst sandsynligt en rigtig god investering for dig, som du vil have tjent hjem igen på under et par år.

En gulvisolering giver også dit trægulv bedre beskyttelse mod fugt. En anden fordel ved isoleringen af din gulve er at, hvis der er flere etager i det, så bliver det bedre lydisoleret imellem etagerne.
Udover at der er mange penge du kan spare, så gavner du også miljøet. En lavere varmeregning betyder mindre energispild, og mindre energispild er også lig med mindre forurening. Så der er rigeligt med gode grunde for at, du i det mindste undersøger om du har gulvisolering eller ej.

Der er rigtig mange der slet ikke er klar over at deres gulve ikke er isoleret, før de oplever en rigtig hård vinter eller får udskiftet deres gulve. er du en af dem der ikke har tænkt over om gulvisolering2dine gulve er isoleret, så vil det være en god ide at undersøge det, da det som sagt kan give dig store besparelser på din varmeregning. og dermed også tjene sig selv ind hurtigt.

En gulvisolering behøver absolut ikke at være dyr. Det bedste man kan gøre når man skal finde en isolatør til opgaven er at indhente flere priser, fra flere forskellige firmaer, så du er sikker på at du får en god pris. Du skal bare huske at det måske ikke nødvendigvis er det billigste tilbud der er det bedste. læs tilbuddet grundigt igennem, og se om der er forskel på det arbejde de forskellige firmaer tilbyder, og lav gerne et baggrundstjek af firmaerne også. På den måde kan du sikre dig bedst muligt, både mod sjusk og for høje priser. En hurtig måde man kan lave et baggrundstjek er ved at søge på firmanavnet i Google, det giver for det meste nogle resultater man kan bruge til noget. Det kan også være en god ide, at spørge nogle i sin omgangskreds, om de har noget relevant erfaring med specifikke firmaer.

gulvisoleringFor lige at barbere det ned og gøre mig selv fuldstændig klar her: Undersøg om du mangler gulvisolering, indhent flere tilbud på opgaven hvis du ikke har, og lav et baggrundstjek af isoleringsfirmaet du vælger at bruge. Så kan alle vist forstå det, og tænker du at det koster for meget, så tænk hellere over hvor mange penge det vil spare dig for i fremtiden.

Submit a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *