Navigation Menu+

Fremgangsmåden for detektiver

En privatdetektiv kan bruges til at undersøge næsten alt, hvad du ønsker eller har brug for at vide mere om. Nogle af de mest almindelige ydelser rekvireret af en privatdetektiv indebære at lokalisere en manglende slægtning , gennemføre en grundig baggrundskontrol på en barnepige eller en anden potentiel medarbejder , undersøge aktioner, der involverer svindel eller utroskab og meget mere. Uanset om du skal bruge efterforskningsmæssige tjenester til disse behov eller andre behov, kan du forståeligt nok ønske at vide, hvad du kan forvente , når du bruger disse tjenester.

Businessman with magnifying glassFørste samtale

De fleste private efterforskere vil begynde processen med en indledende samtale . Dette er ofte et ansigt – til-ansigt møde , men det kan også gennemføres over telefonen, hvis afstand eller tid er en bekymring . En detektiv vil normalt bede dig om at beskrive din sag for ham og at give ham noget dokumentation eller beviser for din mistanke. Hvis handlinger foretaget af en bestemt person bliver undersøgt , kan oplysninger om den pågældende person være nødvendigt inden undersøgelsen kan begynde. For eksempel kan du være nød til at give din viden om personens daglige tidsplan videre til detektiven. Du skal blot give de oplysninger du er i stand til at give og hvis du ikke har alle svarene på de spørgsmål, som privatdetektiven beder om, så er der ikke noget at gøre ved det . Ved at give så mange oplysninger som muligt, på forhånd, kan du hjælpe til at fremskynde den undersøgende proces , men har du ikke oplysningerne kan detektiven kan undersøge de nødvendige ting , for at finde frem til dem.

privatdetektiv3Efterforskningsprocessen

Den undersøgende proces som en privatdetektiv vil bruge vil variere baseret på specifikke faktorer relateret til sagen. For eksempel i tilfælde af svig , kan finansiel revision gennemføres som en del af den undersøgende proces . I tilfælde af en manglende slægtning, kan både en baggrundskontrol og personlige interviews med andre anvendes. I nogle tilfælde kan der anvendes avanceret overvågningsudstyr for at skaffe beviser . Fordi hver sag er anderledes , er det vigtigt at være tålmodig med detektiven og give ham tid til at færdiggøre sit arbejde. En god detektiv vil typisk give dig regelmæssige opdateringer vedrørende status for undersøgelsen.

Med nogle undersøgelser , kan detektiven løse sagen i løbet af få timer med grundlæggende baggrundsarbejde på computeren. Andre tilfælde kan kræve ugers eller måneders indsats for at knække. Du kan lære mere om processen på din konkrete sag , når du sidder ned med en efterforsker og har den indledende samtale.

Submit a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *