Navigation Menu+

Sådan finder du det billigste lån online

Sådan finder du det billigste lån online

Har du fået afslag hos banken, så er online markedet alternativet for mange danskere. Der var engang, hvor det var ekstremt dyrt at låne penge på nettet, men sådan behøver det ikke være længere.

Uanset hvad dit formål er, har du helt sikkert interesse i at finde det billigste lån du kan. Vi guider dig derfor til hvordan du kan finde det billigste lånetilbud efter dine behov.

Det er klart, at vælger du de helt små kviklån, vil du blive mødt med en tårnhøj ÅOP. Men ansøger du derimod flere steder og hos de prisvenlige udbydere, kan du sagtens opnå renter fra 5-15 % online og det er slet ikke dårligt.

Ansøgningsprocessen trin for trin

Vi har valgt at opbryde ansøgningsprocessen i få trin, som du nemt kan følge. For ved at gribe det hele an på korrekt vis, kan du både spare dig selv for mange penge og timers besvær.

Følg vores 5-trins guide til hvordan du finder det billigst lån på online markedet.

  1. Besøg én af de mange sammenligningssider på nettet
  2. Søg hos 3-4 relevante udbydere, der kan hjælpe dig.
  3. Husk altid at have lønsedler og årsopgørelse klar.
  4. Du får typisk svar på ansøgningerne inden for 1 time.
  5. Sammenlign tilbuddenes ÅOP og vælg det billigste.

Det behøver ikke være sværere end det og for mange, kan denne proces gennemføres på under 1 time. Du ender altså med at få en rigtig høj timeløn, med tanke på at der kan spares tusindvis af kroner i låneomkostninger.

Så gør dig selv den tjeneste, for selvom det er nemt og hurtigt at gældsætte sig på nettet, vil omkostningerne være meget forskellige.

Banken bør være dit førstevalg

På trods af guiden til lån online, bør banken altid være dit førstevalg. Så start med at kontakte din bankrådgiver og forhør dig om mulighederne. Deres råd og anbefalinger vil i mange tilfælde være værd at følge.

For hvis du ikke kan låne, på grund af for stor gæld eller for lavt rådighedsbeløb, bør du overveje om det er bedre at spare lidt op i stedet. I sidste ende er det din egen beslutning, men vær selvkritisk. Også hvis banken tilbyder dig et forbrugslån.

For landets pengeinstitutter har ligeledes forskellige renter og gebyrer, selvom mange danskere hurtigt glemmer det. Her kan du med fordel tjekke niveauet på Pengepriser.dk.

Der er ingen tvivl om at banken kan være “dumme” i mange situationer og deres NEJ til låneansøgningen er altid irriterende. Men reflekter lige 5 sekunder over, om det vitterligt er en bedre idé at vente med købet? Alt for mange danskere har gældsat sig unødigt eller for stramt og du må ikke begå samme fejl, uanset hvor du låner pengene henne.

Submit a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *