Navigation Menu+

Lagengymnastik, kalorietællere og sexlegetøj

Det var vel egentlig bare et spørgsmål om tid, før motionsteknologien rykkede ind i soveværelset.

Længe har pulsure været på mode, og det at tælle kalorier er blevet en fast del af fleres liv. Det har firmaet Bondara, som sælger sexlegetøj, set muligheder i. Derfor har de skabt en prototype på en aktivitets-tracker, som kommer med i soveværelset. Produktet fungere som en penisring, der er skabt til at kunne holde mere blod i penis, så den holdes i erigeret tilstand i længere tid. Penisringen har også mange andre nyttige effekter; manden kan holde længere og det kan tilmed give mere fylde.

Lagengymnastik, kalorietællere og sexlegetøj2Nogle penisringe har dernæst en lille vibrator på som kan hjælpe under samlejet. Denne penisring fra Bondara, som er døbt SexFit, giver alle disse positive elementer, plus lidt mere. SexFit gør det nemlig muligt for første gang at analysere præstationen numerisk. Det kan lyde en anelse ucharmerende, men der vil sikkert være lidt sjov i at se, hvor mange kalorier man har forbrændt, hvor mange stød man nåede og over hvor lang tid. Ringen giver pludselig ordet ”Lagengymnastik” mere fokus på gymnastikken, og kan bruges, hvis man skulle interessere sig for disse ting. Statistikkerne kan også deles med vennerne via Facebook, ligesom de mere normale GPS pulsure, men dog regner anmeldere ikke med, at det bliver helt så aktuelt.

På selve ringen sidder der nogle små lys, som under samlejet vil kunne indikere præstationen, og om rytmen bliver holdt og så videre. Bondara håber på at have de første modeller ude på markedet i starten af 2015, men hvornår vi ser dem på det danske marked er stadig ukendt. Samtidig er der mange spekulationer blandt medierne om, hvor vidt folk rent faktisk ønsker at blive målt på deres sexliv, og flere har også kaldt produktet sjovt, men meget uromantisk, idet den kan fjerne fokusset fra følelserne, og i stedet gøre sex til en sport.

Submit a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *