Navigation Menu+

Den almindelige låntager: Familie med børn

Lånemarkedet vokser i galoperende fart, og det har det gjort siden finanskrisen begyndt at dulme lidt og økonomien har vist bedringstegn. I hvert fald online, hvor flere og flere firmaer konkurrerer med hinanden primært på pris i form af renter, men nu differentierer flere sig også på produkt.

Det vil sige hvor hurtigt det kan udbetales, og hvordan processen foregår. De danskere, som mest tager lån, er familier med børn. Med god grund! Mange familier med børn og lave indkomster har lidt under finanskrisen, men samtidig er behovet for penge og behovet for at værne om sin ”base” større end for andre sociale grupper.

Vi ser nærmere på den almindelige låntager online hos den danske befolkning.

lån penge3Formålene er mange

Formålene kan være mange. At man vil tage på sommerferie, der skal måske købes hårde hvidevarer, eller ting til børneværelset. Det kan være så mange ting, men fælles for dem alle, er, at man er mindre villig til at spare som forældre end en single person i 20’erne. Man kan nemlig ikke kun tænke på sig selv. Derfor er det godt nyt, at lånefirmaerne er mange, når man søger på nettet.

De accepterer de fleste, og er der ét firma, som ikke vil låne dig penge, er der højst sandsynligt et andet. Det handler om at sende så mange ansøgninger af sted som muligt. Det er gratis og uforpligtende, det tager næsten ingen tid, og af mange får du svar lynhurtigt. Det er nøglen til at finde den laveste ÅOP.

Her tager du alle de godkendte svar og vurderer hvilket tilbud, der passer bedst til netop dig og din situation. Sammenlign deres ÅOP og vær opmærksom på om den månedlige ydelse er fornuftig.

lån penge2Det mest udbredte lånebeløb: 50-100.000 kr.

Det mest udbredte lånebeløb for børnefamilier i Danmark ligger et sted med 50.000 kr. og 100.000 kr. Mens andre grupper måske har brug for små forbrugslån til en computer, til studiet, eller hvad det nu kan være, er familiernes projekt typisk større. En ferie for fire er dyrere end en ferie for en. Børn har mange omkostninger forbundet med sig til, huset med flere medlemmer har flere omkostninger. Det giver sig selv, at børnefamilier må låne lidt mere.

De imødekommer blandt andet Plutus, Ikano og Santander, hvor man kan låne op til henholdsvis 75.000, 100.000 og hele 350.000 danske kroner! Renten ligger nede fra 9,9 % Og kan betales tilbage på mellem omtrent 12 og op til 144 måneder.

Du kan læse mere om den typiske låntager og vejen til den rette udbyder på privatlaan.blogspot.com.

En ny virkelighed

Det er på mange måder en helt ny virkelighed og udbyderne online er helt sikkert blevet et sundt alternativ til banksektoren. Grænserne varierer meget, så løbetiden er vigtig og du bør altid ansøge flere steder.

Det handler i høj grad om at udnyt de mange muligheder, til at sikre sig selv de laveste omkostninger og bedste lånevilkår.

Du kan læse om hvordan du får de laveste låneomkostninger her.

Submit a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *