Navigation Menu+

Hårpleje til kvinder – Hårpleje til langt hår

Rigtig mange kvinder drømmer om at få et langt, smukt og ikke mindst glansfuldt hår.

Det er dog ikke alle der får fuldendt den drøm, men i mange tilfælde ender kvinder med spaltede spidser og en trist glans, i stedet for en fyldigt og stærkt hår.

Læs meget mere om hårpleje her http://hairplanet.dk/

Mange har den tro, at det er meget nemmere at passe langt hår fremfor kort hår, da man jo blot kan lade det gro. Dette er dog ikke tilfældet, da det ofte tager mere tid og er sværere at pleje langt hår. Det skyldes at det nemt kan komme til at se trist ud og misvedligeholdt ud, hvis man ikke plejer det og får klippet sine spidser i ny og næ. Du kan ikke blot lade det gro i et par år og derved få et flot glansfyldt hår. Det skal passes, klippes og plejes, som mange andre ting og det kræver sit. Du vil her nedenunder kunne finde frem til 5 stærke tips til, hvordan du kan passe og pleje dit lange hår, så det kan blive stærkt, glansfuldt og smukt.

hairplanet31) Vask ikke dit hår hver dag. Mange begår den fejl, at de vasker deres hår hver dag. Man kan godt skylle det igennem, men man behøver ikke vaske det hver dag. Jo mere det bliver vasker, desto hurtigere bliver det også fedtet og har derved brug for at blive vasket igen. Du bør kun vaske dit hår et par gange om ugen, da du ellers vil miste de naturlige fedtstoffer i dit hår, da de vil blive skyllet ud. Det er dem der sørger for dit hår holder sig smukt og glansfuldt. Vasker du dit hår for ofte, vil det også blive meget mere slidt.

2) Sørg for at bruge balsam, når du vasker dit hår et par gange om ugen. Balsam fungerer ligesom lotion for håret, og hjælper det med at fugte håret samt give det næring. Ydermere hjælper det med at beskytte dit hår, så det også kan modstår forskellige belastninger. Balsam vil også kunne få dit hår til at se mere glansfuldt ud. En af de vigtigste ting er, at dit hår vil blive meget nemmere at rede ud efter du har brugt balsam. Derfor bør du anskaffe dig en god balsam, da det er et vigtigt led i en sund hårpleje af langt hår.

3) Red dit hår dagligt, så det ikke bliver en stor uglet fuglerede. hairplanet2Dermed undgår du at dit hår nemt knækker, da det kan give nogle grimme ender. Sørg derfor for at rede dit hår dagligt, for at holde dit hår sundt. Du skal dog stadig være varsom, da det også er med til at slide på dit hår.

4) Gå til frisøren engang imellem og få studset spidserne. Mange tror de kan få langt hår ved blot at lade deres hår gro. Dette er dog ikke korrekt, da man i stedet ender med spaltede spidser og usundt hår, i stedet for noget smukt og glansfuldt hår.

5) Undgår at brug hårtørre og fladjern for ofte, da håret ikke kan klare varmen. Ens hår kan hurtigt komme til at se grimt ud. Det er bedre og sundere for ens hår, at lufttørrer det. Selvom det tager en del længere tid.

Du skulle nu have 5 brugbare tips, til at pleje dit lange hår i fremtiden og undgå usundt hår.

Submit a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *